Over ons

Wij heten u van harte welkom en nodigen u uit voor een ervaring van rust en ontspanning bij onze beauty salon in ´s-Hertogenbosch. Bij BANU beauty salon bieden we behandelingen afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wij zijn een gezellige beautysalon gelegen in de Vliert waar u rust en ontspanning zult vinden.

Wij dragen graag een steentje bij door de juiste behandeling voor u samen te stellen en er samen met u ervoor te zorgen dat uw innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans is.

Ook zijn wij al 15 jaar gespecialiseerd in dit vak en we hebben meerdere beauty salons in ´s-Hertogenbosch gehad.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze gloed nieuwe beauty salon waarin u kunt ontspannen en genieten in de rustige oase van het salon.

Schoonheidsspecialist + Kapster

Mijn naam is Jila Mohamadi en ik ben de eigenaresse van Beautysalon Banu te ´s-Hertogenbosch. Al vijftien jaar oefen ik mijn vak als schoonheidsspecialiste en kapster met ontzettend veel passie uit.

Vanaf 1 december 2015 ben ik gestart met mijn eigen salon, namelijk Beautysalon Banu. Als schoonheidsspecialiste wil ik mezelf onderscheiden in dat wat voor mij zeer belangrijk is in dit vak: uitgebreide

aandacht aan klanten in een rustgevende omgeving en om ervoor te zorgen dat uw innerlijke en uiterlijke schoonheid in balans is. Wij zijn met twee zeer enthousiaste en gedreven collega’s, ieder gespecialiseerd in een vakgebied.

Wij verwelkom je graag in ons sfeervolle salon, waar je terecht kan voor professioneel advies, diverse behandelingen dus “voor ieder wat wils”.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt