Gezichtsbehandeling

Basis gezichtsbehandeling

Een luxe gezichtsbehandeling met hydradermie. Het verbeterd en verstevigd de huid.

En geeft het huid een verfrissend en verjongend effect. Ervaar deze unieke behandeling.

 • Oppervlakte reiniging van de huid
 • Dieptereiniging van de huid(peeling)
 • Vapozone stoom
 • Mee-eters verwijderen
 • Voedende masker voor uw huidtype
 • Verzorgende crème

Uitgebreide gezichtsbehandeling

De uitgebreide gezichtsbehandeling is een fijne gelaatsbehandeling waarbij de huid volledig wordt gereinigd en verzorgt.

 • Reiniging
 • Dieptereiniging
 • Massage
 • Vapozone stoom
 • Onzuiverheden verwijderen
 • LED light therapy mask
 • Verzorgende crème

Diamond Microdermabrasie

Deze behandeling is een niet-operatieve methode om de bovenste huidlaag te peelen. Door middel van steriele diamanten kopjes wordt de bovenste huidlaag verwijderd en tegelijkertijd worden de dode huidcellen afgezogen.

Deze procedure verwijderd onvolkomenheden aan de huid zoals rimpels, acné en (ouderdoms)vlekken en vermindert de verschijningen van grove en/of verstopte poriën en een vermoeide vale huid.

Diamond Microdermabrasie Ultra

De behandeling Diamond Microdermabrasie Utra is een professionele en intensieve behandeling met Ultrasound, waarbij de dode huidcellen worden verwijderd. De intensieve peeling zorgt in de diepte van de huid voor een optimale regeneratie en cel vernieuwing.

Na afloop van de ontspannende maar huidverbeterende behandeling krijgt u van ons een heerlijke gezonde smoothie!

Micro Needling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae.

Tijdens een micro needling-behandeling wordt er met een speciaal apparaat zeer fijne naaldjes in de huid gestempeld.
Op deze manier ontstaan er kleine kanaaltjes in de huid.
Door deze minuscuul kleine kanaaltjes worden voedingsstoffen zoals: hyaluronzuren extra goed opgenomen.
Tevens wordt de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.
Hierdoor wordt de huid sterker, soepeler, egaler van kleur en zelfs weer dikker.

[/mk_custom_box]

Biolift(Non-surgical Facelift)

Biolift is een veilige, pijnloze behandeling die helpt om de gezichtsspieren te versterken en stevig te maken. Er wordt gebruikt gemaakt van een lage elektrische stroom om de bio-elektrische stroom van het lichaam na te boosten. Het doel is om de huid te verjongen, spieren beter in model te houden, contouren te liften en rimpels te verzachten.

PRX-T33

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA en waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid  geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger.

Ultra Sound

Ultrasound werkt door hoge geluidstrillingen, die niet hoorbaar zijn. Deze trillingen geven een micromassage, waardoor de huid geactiveerd wordt.  Hierdoor werkt de huid van binnenuit aan herstel. Ook zorgen de geluidsgolven dat de spieren gestimuleerd worden. Hierdoor krijg je een betere doorbloeding en zuurstofopname. Tevens werkt het ook zeer ontspannend.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt