Haar behandeling

Keratine behandeling

Je krullen omtoveren in gladde, steile lokken kun je op verschillende manieren doen: door het te föhnen of een stijltang te gebruiken. Deze twee opties zijn effectief, maar houden je haar slechts enkele dagen steil.

Wil je voor een langere periode genieten van steil haar? Dan kom je al gauw uit bij een keratine behandeling.

Hair Repair 

Deze behandeling is goed voor het haar. Het geeft het haar vitamines die je haar nodig heeft. Zorgt voor een mooi en glanzend resultaat. Ook helpt dit tegen droog, dof en beschadigd haar.

Olaplex

Heb je last van beschadigd haar door chemische behandelingen, zoals het kleuren en permanente van je haar. Kies dan voor Olaplex.

Olaplex zorgt er voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden. Het resulaat? Buitengewoon sterk, glanzend en natuurlijk super gezond haar!

Olaplex kan op twee manieren worden gebruikt:

1. Als toevoeging aan je haarkleurbehandeling

2. Als herstelbehandeling om je haar intens te voeden en herstellen

Botox haarbehandeling

Verwen je haar met de botox haarbehandeling voor fijn, futloos en beschadigd haar en om je haar een boost te geven. Haarbotox zorgt ervoor dat het haar satijn zacht wordt, een prachtige glans krijgt. Haarbotox is voor ieder haartype.

De botox behandeling dringt diep in het haar, wat er voor zorgt dat het haar niet alleen gevoed wordt maar dat het ook hersteld wordt. Beschadigd haar wordt weer gezond.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt