Permanente make-up

Permanente make up wenkbrauw

Wenkbrauwen tatoeëren is de oplossing voor iedereen die van nature geen mooie wenkbrauwen heeft. Heeft u last van dunne wenkbrauwen, een onregelmatige groei van de wenkbrauwharen of helemaal geen wenkbrauwen? Dan zijn getatoeëerde wenkbrauwen de oplossing.

170 euro

Microblading

Bij het toepassen van Microblading worden de wenkbrauwen voorzien van zeer fijne, dunne, getatoeëerde haartjes. Deze strokes kunnen een gehele wenkbrauw creëren, een missend stuk wenkbrauw opvullen. Microbalding met mesje is de nieuwe techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. De aangebrachte haartjes zijn dun, messcherp en niet van echt te onderscheiden.

200 euro

Full lips

De full lipstechniek biedt u de mogelijk om een heel nieuwe natuurlijke mond te creéren. De full liptechniek geeft wat de client eigenlijk vraagt. Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van lippen.

250 euro

Lipliner

Dit methode zorgt voor een perfect ogende lippen, zonder het gebruik van lippenpotlood. Permanente make-up lipliner is ideaal voor diegene die altijd een verzorgende mond willen.

180 euro

Eyeliner

Een permanente eyeliner is goed wanner u iedere dag gedefinieerde ogen wilt hebben, zonder dat u enige moeite hoeft te doen en met een lijn die onmogelijk kan uitlopen.

178 euro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt