Beauty salon in Den Bosch

Voor een mooi uiterlijk en innerlijk brengt u een bezoek aan onze beauty salon in Den Bosch. Bij Beautysalon BANU bieden wij diverse behandelingen aan voor uw haar, gezicht en lichaam. Alle behandelingen worden afgestemd op uw wensen, zodat u met een ontspannen en tevreden gevoel de salon verlaat.

Prijzen Banu Salon

Welke behandelingen biedt de beauty salon in Den Bosch aan?

Welk deel van uw lichaam u ook wilt laten verzorgen, bij de beauty salon in Den Bosch kunt u altijd terecht voor de gewenste behandeling. Voor het gezicht bieden wij gezichtsbehandelingen aan die erop gericht zijn om de huid te verzorgen, te reinigen en een gezond uiterlijk te geven. Wilt u een sprekende oogopslag? Kiest u dan voor het epileren en verven van de wenkbrauwen of voor het aanbrengen van wimperextensions. Als u zelf weinig tijd kwijt wil zijn aan uw uiterlijk, dan is permanente make-up een uitkomst. Wij kunnen uw wenkbrauwen permanent bijtekenen, een eyeliner zetten en uw lippen inkleuren of omlijnen. Uiteraard kunnen wij ook permanente make-up verwijderen. Voor het lichaam bieden wij onder andere spray tanning, bioslimming en diverse hars- en waxbehandelingen aan. Ook kunt u uw haar laten verzorgen bij Beautysalon BANU. Wij kunnen steil haar krullend maken en andersom. Tevens bieden wij en voedende haarbehandeling aan en hairstyling.

Hoe kunt u een afspraak maken bij de beauty salon in Den Bosch?

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de beauty salon in Den Bosch. Het mobiele nummer is 06-11233531 en het vaste nummer is 073-6898056. Heeft u vragen over een bepaalde behandeling of wilt u graag advies? Dan kunt u er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen of om een mail naar contact@banusalon.nl te sturen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt