Schoonheidssalon in Den Bosch

Wilt u zich eens laten verwennen bij een schoonheidssalon in Den Bosch? Maakt u dan een afspraak bij Beautysalon BANU. Wij bieden een breed scala aan behandelingen aan, die wij afstemmen op uw persoonlijke behoeften. In onze gloednieuwe salon kunt u heerlijk tot rust komen.

Prijzen Banu Salon

De diverse behandelingen van de schoonheidssalon in Den Bosch

Bij onze schoonheidssalon in Den Bosch kunt u terecht voor diverse behandelingen. Wilt u uw haar laten verzorgen? Dan kunt u kiezen voor een haarbehandeling. We kunnen uw haar door middel van permanent krullen of steil maken. Tevens kunt u kiezen voor de haarvitamine behandeling, voor het zetten van hairextensions of voor de hairstyling. Wilt u uw gezicht laten verzorgen? Wij bieden diverse gezichtsbehandelingen aan voor verschillende huidproblemen. Daarnaast kunnen wij uw gezicht ontharen, (permanente) make-up aanbrengen of wimperextensions aanbrengen. Voor het lichaam bieden wij eveneens verschillende behandelingen aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor bioslimming om af te slanken. Spray tanning is ideaal als u een mooie gebruinde huid wilt hebben, zonder dat u in de zon hoeft te liggen. Ook kunnen wij diverse lichaamsdelen ontharen door middel van harsen of waxen. Bij de meeste behandelingen is het voordeliger om voor een combinatie te kiezen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel uw gezicht of benen te laten behandelen, maar het is goedkoper om voor een behandeling te kiezen waarbij meerdere lichaamsdelen in één keer behandeld worden.

Wilt u een behandeling bij de schoonheidssalon in Den Bosch boeken?

Als u een afspraak wilt maken bij de schoonheidssalon in Den Bosch, dan kunt u ons telefonisch bereiken via 073-6898056 of via 06-11233531. Ook kunt u een mail sturen naar contact@banusalon.nl of u kunt het contactformulier invullen. Wij vertellen u graag meer over de diverse behandelingen.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt